Thuis ProductenDe lucht koelde Modulaire Harder

De woonairconditioningslucht koelde de Modulaire Koelere Eenheid van de 8 tonWarmtepomp

De woonairconditioningslucht koelde de Modulaire Koelere Eenheid van de 8 tonWarmtepomp

Residential Air Conditioning Air Cooled Modular Chiller 8 ton Heat Pump Unit

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: EuroKlimat
Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
Modelnummer: EKAC 100B

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: negotiation
Verpakking Details: karton
Levertijd: 20 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 PC's per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Het koelen capaciteit: 29.5 kW Type: Geïntegreerd Koelend slechts Eenheid
Datatransportbesturing: Elektronische uitbreidingsklep Grootte van pijpschakelaars: Rc1-1/4
Afmetingen (L/W/H): 992x845x1840 Het verwarmen capaciteit: 30 kW

29.5kW woonKleine Luchtgekoelde het Koude Water Geïntegreerde Eenheid van de AirconditionersWarmtepomp

 

Specificaties:

 

Technisch gegevensblad

 

Model EKAC 100B
Nominale het koelen capaciteit kW                         29.5                                                             
×103kcal/h 25.37
Nominale het verwarmen capaciteit kW 30
×103kcal/h 25.8
Totale macht van nominale het koelen capaciteit kW 9.9
Totale macht van nominale het verwarmen capaciteit kW 9.8
Voeding  380V/3N~/50Hz
Koelmiddel Type                                             R22
Debietcontrole  Elektronische uitbreidingsklep
Water zijwarmtewisselaar Evaporatortype  De vacuüm solderen-gelaste warmtewisselaar van de roestvrij staalplaat
Waterstroom voor
het koelen
3
m /h
5.1
Waterstroom voor
het verwarmen
3
m /h
5.2
Compressor Type  Volledig hermetische volutecompressor
Smeermiddel  Minerale olie (SUNISO 3GS)
Ventilator Type  Horizontale centrifugaalwaterpomp
Qty.  1
Waterpomp Type  Horizontale centrifugaalwaterpomp
Externe lift m 13
Grootte van inham/afzetwaterpijpschakelaar  Rc1-1/4
Afmetingen (L/W/H) mm 992x845x1840
Geluid dB (A) 64
Machtskabel
specificatie
Sectiegebied van levende lijn 2
mm
6
Qty. van levende lijnen PCs 3
Sectiegebied van ongeldige lijn 2
mm
4
Qty. van ongeldige lijnen PCs 1
Sectiegebied van het aan de grond zetten van lijn 2
mm
6
Qty. van het aan de grond zetten van lijnen PCs 1
Eenheidsgewicht Netto gewicht kg 305
Werkend gewicht kg 340
De Bijkomende uitrusting van het watersysteem Model  Ekac-WS10A
Watertank L 38
De tank van het uitbreidingswater L 8
Grootte van pijpschakelaars  Rc1-1/4

 

Nota:
■ Arbeidsvoorwaarden voor nominale het koelen capaciteitstest: het tarief van de waterstroom 0.172m3/(h.kw); temperatuur van afzetwater 7°C;
openlucht omgevingstemperatuur 35°C.
■ Arbeidsvoorwaarden voor nominale het verwarmen capaciteitstest: het tarief van de waterstroom 0.172m3/(h.kw); temperatuur van afzetwater 45°C;
temperatuur van openlucht droge/natte bol 7°C/6°C.
■ Het geluidsniveau wordt getest vóór de fabriek van eenheidsbladeren. Praktisch, wegens milieu zouden het lawaai en andere factoren, het geteste geluidsniveau kunnen
verschillend ben van die vermeld in de bovengenoemde lijst.
■ Gelieve te verwijzen naar de Gebruikershandleiding voor specifieke verrichtingswaaiers.

 

Beschrijving

 

1. De eenheden van deze reeks kenmerken een klassiek Europees airconditionerontwerp (gekoelde water/warmtepomp + binnenterminals) voor nauwkeurige temperatuurcontrole. De eenheden kunnen u van een comfortabel, gezond en bevallig het werk/het leven milieu voorzien. Uni ts kenmerkt een heatsinkmechanisme gebruikend de lucht van de bloedsomloop en behoeften geen koeltoren. Dit niet alleen bespaart de kosten van de koeltoren, maar ook bespaart kostbare de bouwplaats. De eenheden van deze reeks kenmerken diverse modellen en afmetingen om aan verschillende installatievereisten te voldoen.

2. De eenheden van deze reeks zijn uitgerust met volledig hermetische compressoren die stabiel zijn, geavanceerd en betrouwbaar. Alle componenten hebben strikte integratie ondergaan en de te verzekeren verenigbaarheidstest optimaliseerde het hele jaar door prestaties en efficiënte/energy-saving verrichting.  De EKAC100BR geïntegreerde eenheden verenigen volkomen de parallelle compressortechnologie en elektronische gaspedaaltechnologie om de het koelen capaciteit aan de vastgestelde waarde snel te moduleren, daardoor ervoor zorgend dat de eenheden de meeste efficiënte energie zijn. EER is nog hoger met gedeeltelijke werkbelasting. Bijvoorbeeld, voor EKAC100BR-eenheid, is EER hoger 6% met 75% van werkbelasting, 11% hoger met 50% van werkbelasting, en 16% hoger met 25% van werkbelasting. De de controlefunctie van de solenoïdekoppeling kan de hoofdeenheid en waterpomp automatisch sluiten wanneer alle ventilators het werken hebben tegengehouden, makend tot de eenheid meer energie - besparing.

3. EKAC100BR integreerde eenheid kenmerkt een klep van de 500 stappmv elektronische uitbreiding voor nauwkeurige PID flow control, dynamische en in real time aanpassing van de het koelen capaciteit en de nauwkeurige controle van de watertemperatuur. Een elektronische uitbreidingsklep met een grote waaierhulp van de stroommodulatie optimaliseert de prestaties van diverse delen van het systeem, en maakt betrouwbaar het systeemwerk onder om het even welke werkbelasting. De eenheden kunnen automatisch aan veranderende omgevingstemperatuur aanpassen, volledig eliminerend het koelen systeemtrilling tijdens het proces van de capaciteitsmodulatie.

4. De lange en strikte tests blijken de eenheid betrouwbaar in een milieu zo heet zoals 48°C (het koelen) of zo kan werken koud zoals -10°C (het verwarmen). Met een slim gespleten ontwerp, kunnen alle waterpijpen geïnstalleerde binnen zijn om het bevriezen tijdens de koude winters te verhinderen. De eenheden kunnen met boilers werken om het verwarmen aan vereisten op gebieden te voldoen die in de winter uiterst koud zijn. De eenheden kenmerken ingebouwde hoogte - lage drukbescherming, het koelen bevriezende bescherming, de winter bevriezende bescherming, de bescherming van de compressoroverbelasting, water druk-daling schakelaar enz. om betrouwbaarheid te maximaliseren. In het geval van om het even welke mislukking, verstrekt het microcomputercontrolemechanisme alarm gebruikend geluid en indicatoren op een basis in real time. Naast het onvoorwaardelijke hand ontdooien, steunt het controlemechanisme ook het efficiënte auto ontdooien gebaseerd op veelvoudige parameters tijdens het verwarmen verrichtingen.

5. De eenheden kenmerken een versterkt geval van de trillingsisolatie en het multi-grade correcte bevochtigen. Dank aan een volledig hermetische rolcompressor en een laag-omwenteling hoog rendement heatsink ventilator, het verrichtingsgeluid en de trilling van de eenheden worden neergehaald op een de industrie belangrijk niveau. Met een innovatieve autostilteeigenschap voor nacht, is de EKAC100BR-eenheid stiller bij nacht.

6. De geïntegreerde reekseenheden kenmerken hoogste luchtlevering, compact ontwerp, lage hoogte, kleine voetafdruk en een modieuze en elegante buitenkant.

7. De eenheden zijn klein en gemakkelijk zich te bewegen, en kunnen buigzaam op daken, balkons en andere geschikte openluchtplaatsen worden geïnstalleerd om kostbare de bouwplaats te besparen. Er is geen behoefte te ontwerpen of installeerde een koeltoren, een boiler, een koelpomp of relevante pijpen. Alle tien belangrijke toebehoren van het watersysteem zijn met alle accomodatie, met inbegrip van horizontale multi-grade pomp, plaatwarmtewisselaar, watertank, de hermetische tank van het uitbreidingswater, de differentiële schakelaar van de waterdruk, waterfilter, afblaasklep, autoluchtuitlaatklep, de autoklep van de waternieuwe vulling en rioleringsuitlaatklep. De gehele centrale airconditioner is zeer gemakkelijk te installeren aangezien u enkel sommige waterpijpen moet aansluiten. Bovendien maakt een facultatieve 30Pa lossing van de statische druklucht door luchtleidingen theEKAC100BR geïntegreerde eenheden flexibeler te installeren.

8. De eenheden zijn uitgerust met een slim systeem van de microcomputercontrole om diverse controlefuncties, zoals functiemontages, parameter het bekijken, groepscontrole, enz. te verstrekken. Het controlemechanisme heeft drie mate van wachtwoordbescherming om geschikt en betrouwbaar verrichtingsbeheer te verstrekken. De werkbelasting wordt automatisch het gemiddelde genomen van onder compressoren om de duurzaamheid van het volledige systeem te verbeteren. Het autoopstarten/de sluiting kan voor de centrale airconditioner wekelijks worden gevormd. De globale veiligheidseigenschappen zorgen ervoor dat de eenheden veilig en betrouwbaar zijn. Met een eind (binneneenheid) functie van de koppelingscontrole, kan de hoofdeenheid automatisch beginnen zolang één terminal (binneneenheid) loopt.

 

Voordelen

 

De kleine woon luchtgekoelde de koude/het warme watereenheden van EKAC zijn een nieuwe generatie van woonairconditioners
vervaardigd voor de Chinese markt die op leadingedge Europese ontwerpconcepten wordt gebaseerd om goed met diverse bevallige stofferingen te passen. De eenheden van deze reeks vereisen geen koeltoren of speciale materiaalruimte. Alle toebehoren van het watersysteem zijn met alle accomodatie en kunnen met diverse binnenterminals door de hoofdeenheid worden verbonden. Uitgerust met een slim controlemechanisme, kunnen de eenheden van deze reeks u al comfort brengen dat een woon centrale airconditioner kon misschien verstrekken. De kleine woon luchtgekoelde de koude/het warme watereenheden van EKAC kenmerken diverse verdiensten zoals slimme controle, hoog rendement, lage verrichtings correcte, flexibele structuur, geschikte verrichting, het veilige lopen en gemakkelijk installatie en onderhoud. De eenheden van deze reeks kunnen wijd intern, villa's, opslag, hoogste-rangflats, bureaugebouwen en andere commerciële gebieden worden gebruikt die afzonderlijke airconditioning vereisen.

 De woonairconditioningslucht koelde de Modulaire Koelere Eenheid van de 8 tonWarmtepomp

Contactgegevens
Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

Contactpersoon: LENG

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten