Thuis ProductenDe lucht koelde Modulaire Harder

Industriële 130kW EER 3.39 Lucht Gekoelde Modulaire Koelere Warmtepompeenheid

Industriële 130kW EER 3.39 Lucht Gekoelde Modulaire Koelere Warmtepompeenheid

  • Industrial 130kW EER 3.39 Air Cooled Modular Chiller Heat Pump Unit
  • Industrial 130kW EER 3.39 Air Cooled Modular Chiller Heat Pump Unit
 • Industrial 130kW EER 3.39 Air Cooled Modular Chiller Heat Pump Unit

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Euroklimat
  Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
  Modelnummer: EKAC 460A (R)

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pcs
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Ingepakt in karton ten eerste, en dan versterkt met houten geval voor buitenverpakking
  Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
  Betalingscondities: T / T of Western Union
  Levering vermogen: 1800 PCs per Maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Koelcapaciteitswaaier: 130 kW~2080 kW Het verwarmen Capaciteitswaaier: 140 kW~2240kW
  EER: 3.39 Pijp: Binnen gegroefte het koperpijp van de hitteuitwisseling

  EK houdt zoekend waardevolle verdelers en partners rond internationale markten…

   

  Milieuvriendelijke koelmiddel-Type Modulaire Luchtgekoelde Warmtepompeenheid

   

   

  Specificaties:

   

   

   

  Nota:
  ■ Beproevingsomstandigheden voor nominale het koelen capaciteit: nominale waterstroom voor het koelen wijze; de temperatuur van het afzetwater 7°C; openlucht omringend
  temperatuur 35°C.
  ■ Beproevingsomstandigheden voor nominale het verwarmen capaciteit: nominale waterstroom voor het verwarmen van wijze; de temperatuur van het afzetwater 7°C; temperatuur van openlucht
  droog/natte bol: 7°C/6°C.
  ■ De waterweerstand aan de airconditionerkant omvat de daling van de waterdruk van de eenheid en de y-Vormige filter in bijlage.
  ■ Het werkende gewicht van de eenheid is ongeveer 1.05 tot 1.1 keer zijn netto gewicht.
  ■ De hoofdleiding van de modulaire eenheid moet op plaats worden aangepast en worden geïnstalleerd. De diameter van de pijp moet ontwerp aan vereisten voldoen.
  EK verstrekt niet de pijp.
  ■ De modulaire eenheden kunnen worden gevormd zonodig gebruikend 1~16 basismodules van dezelfde model of verschillende modules. De bovengenoemde lijst maakt een lijst van
  de parameters voor gemeenschappelijke modulecombinaties vormden het gebruiken van 1 tot 5 modules.

   

  Beschrijving:

   

  1. De modulaire eenheid van 130 kW bewaart investeringen op watersystemen. Vergeleken met twee 65 kW-modules, bewaart één modulaire eenheid van 130 kW de investering op de pijpleiding en de toebehoren van één watersysteem.

  2. Vergeleken met een combinatie van twee 65 kW-modules, bewaart één 130 kW, modulaire eenheid het landgebied door 14%.

  3. De 130 kW-modules steunen naadloze installatie en bewaren het landgebied door 30% dat met 65 kW-modules wordt vergeleken wanneer de veelvoudige modules tijdens installatie worden gecombineerd.

  4. Zestien 130kW-modules kunnen worden gecombineerd, wat gemakkelijk de capaciteit van een luchtgekoelde modulaire eenheid van 130 kW aan 2080 kW uitbreidt.

  5. De eenheid erft de voordelen van de 65 kW-module, en gebruikt de nauwkeurige flow control technologieën door elektronische uitbreidingskleppen en efficiënte plaat-type warmtewisselaars te gebruiken. Het systeem voert optimale aanpassing uit om ervoor te zorgen dat het energierendement van de eenheid boven de van certificatie energieprestaties norm van is.

  6. RoHS verklaarde milieuvriendelijke gegalvaniseerde staalplaat en hetdikke sinaasappelschil bespuiten begiftigt eenheidsshell met anti-erosion, harde fall-off, en vertraagt het langzaam verdwijnen. Dit maakt de eenheid oud werken.

  7. De eenheid keurt hoog-uitvoert binnen gegroefte koperpijpen die door bekende leveranciers worden verstrekt goed, die het koelmiddel helpen vloeibare film op de binnenmuren van de pijpen vormen, zeer verhogend de efficiency van de hitteuitwisseling.

  8. Vergeleken met de traditionele luchtgekoelde modulaire eenheid die een thermische uitbreidingsklep gebruikt, gebruikt de luchtgekoelde modulaire eenheid van EK 500 stappmv elektronische impuls voor nauwkeurige aanpassing om nauwkeurige PID controle uit te voeren. Het systeem voert aanpassing in real time en de nauwkeurige controle van de watertemperatuur, volledig verbeterend de optimale prestaties van elke component binnen het systeem uit. Dit maakt de eenheid regelmatig bij om het even welke werkbelasting werken en automatisch aan variërende omgevingstemperatuur aanpassen, die de schommelingskwestie van een koelsysteem oplossen. Bovendien is de temperatuuroutput van het systeem regelmatiger, en de binnentemperatuur is evenwichtiger, verbeterend comfort.

  9. Echte dual-system kan paneel-type de warmtewisselaar een 3.0 MPa druk dragen aan de waterkant, en het druk dragende vermogen verstrekken voor een watersysteem in een hoog gebouw. Vergeleken met een SHELL-en-buiswarmtewisselaar, levert deze warmtewisselaar de hogere efficiency van de hitteuitwisseling, en verstrekt een schoner intern milieu. Vergeleken met een traditionele rijtjeswarmtewisselaar, verstrekt het hogere warmtewisselaarefficiency en levert hoger antivriesmiddelenvermogen bij gedeeltelijke werkbelasting. Wanneer het werken bij gedeeltelijke werkbelasting, verstrekt het de hogere efficiency van de hitteuitwisseling. Een standaardconfiguratie verstrekt een de dalingsschakelaar van de waterdruk om de stroom van het eenheidswater in echt te controleren - tijd evenals nauwkeurige antivriesmiddelencontrole.

  10. Verschillend van een traditioneel secundair pompend systeem, de primaire het Pompen Veranderlijke de eigenschappen veranderlijke stromen van het Stroomsysteem aan de koelmiddelenkant en werkbelastingskant en aandelen één groep van de omvormerpomp. Zijn stroom kan met de werkbelasting van de airconditioner dalen, zeer bewarend de exploitatiekosten voor de gekoelde waterpomp van het airconditioningssysteem.

  11. De eenheid kan tweerichtings de controlesignalen van het klepwater sturen om gekoeld water af te snijden. Dit laat automatische debietcontrole voor pompen overeenkomstig de omvormer toe, die Systeem van de instrument gemakkelijk het primaire Pompende Veranderlijke Stroom helpt.

  12. Het is van toepassing op projecten waar de het koelen werkbelasting van de airconditioner, en de airconditionerwerken bij gedeeltelijke werkbelasting lange tijd zeer verandert.

  13. Vergeleken met het secundaire pompende systeem, bewaart het het initiële investering op de koelwaterpomp en de pijpen bij het primaire pompende systeem en op het systeem van de machtsdistributie, en vereist een kleiner gebied van de materiaalruimte.

  14. EK het testcentrum wordt geaccrediteerd door het nationale de testlaboratorium van CNAS. De modulaire luchtgekoelde de warmtepompeenheden van EKAC gaan de tests voor extreme voorwaarden door het nationale testlaboratorium over, met inbegrip van anti-erosion, uitputting, en frequent begin. Dit begiftigt de eenheid met uiterst hoge betrouwbaarheid.  Elke eenheid gaat 100% betrouwbaarheidstest vóór fabriekslevering voor over kwaliteitsborging.  Een standaardconfiguratie verstrekt een waterzeef en een de dalingsschakelaar van de waterdruk, die ervoor zorgt dat de eenheid niet loopt wanneer de watervoorziening kort of afgesneden is.

  15. De eenheid verstrekt 13 krachtige ingebouwde beschermingsfuncties, met inbegrip van bescherming tegen hoogte - laag voltage van compressoren, bescherming tegen faseverlies of inversie van de voeding, bescherming tegen frequent opstarten, de bescherming van de compressorte sterke intensiteit, de bescherming van de de uitlaattemperatuur van de compressorlucht, bescherming tegen eenheid het oververhitten, de bescherming van de sensorfout, antivriesmiddelenbescherming voor het koelen, antivriesmiddelenbescherming voor het watersysteem in de winter, de bescherming van de waterstroom, en omgevingstemperatuurbescherming.

  16. De ventilator gebruikt asbladen met geringe geluidssterkte die door de motor in directe verbinding worden gedreven. De bladen gaan dynamisch saldo en statische saldotests over. De gehele eenheid wordt ontworpen met schokisolatie en de vermindering van het multi-voltallige vergaderingslawaai. De volledig hermetische volutecompressoren met geringe geluidssterkte van beroemde verkopers en efficiënte ventilators met geringe geluidssterkte verzekeren leading-edge lawaai en trillingsniveaus. Met behulp van de analyse van het lawaaispectrum, worden de componenten zoals ventilator en motor vergeleken, zorgvuldig geselecteerd en geselecteerd, en het lawaai van de structuur en de pijpen worden verminderd.

  17. De eenheid keurt intelligente het ontdooien technologieën voor nauwkeurige ontdooiende montages goed, die helpen uitvoerig oordeel dat op de omgevingstemperatuur en zuigingstemperatuur maken wordt gebaseerd. De eenheid bespaart zoveel mogelijk energie door de voorwaarden automatisch te verbeteren voor ontdooien gebaseerd op de veranderingskromme van de roltemperatuur en door het ontdooien met voorwaarden tijdens vorige periodes rekening te houden. Op deze wijze, de eenheid het nauwkeurige ontdooien gebaseerd op de daadwerkelijke voorwaarden, het verzekeren van maximumverrichtingstijd voor het normale verwarmen, en het minimaliseren van de schommeling van warm watertemperatuur toe te schrijven voert aan het ontdooien uit.

  18. Om het even welke EK-slavenmodule kan een hoofdmodule worden op overschakeling. De schade aan de hoofdmodule beïnvloedt geen runnen van andere modules. Bovendien kan om het even welke combinatie worden gevormd door modules van dezelfde of verschillende modellen te gebruiken. Een systeem kan uit 16 modules bestaan. De producten van andere verkopers steunen slechts een specifieke eenheid als hoofdmodule. Zodra de hoofdmodule wordt beschadigd, kan het gehele systeem niet behoorlijk werken. Dientengevolge, zijn zuiveren en het onderhoud moeilijk.

  19. De eenheid keurt een van de micro- systeem computercontrole met het groot scherm LCD goed, die gebruik vergemakkelijken. Elk controlesysteem kan het lopende statuut van 16 eenheden dynamisch controleren, en steunt RS485-communicatie interfaces. Het controlesysteem stelt het Modbus-protocol voor clustercontrole in werking.                                        

    • Het schakelen tussen het koelen en het verwarmen wijzen                        

    • Parameter die plaatsen: plaatsen het in real time, het koelen/het verwarmen van de waterinham/afzet temperatuur, antivriesmiddelentemperatuur, en het ontdooien temperatuur           

  • Het automatische en hand ontdooien                                                    

  • Vastgesteld zet wekelijks/aan van                                               

  • Automatische foutendiagnose                                                        

  • Zet/weg van een afstand van zelfs 1000 m aan                                               

  • Het gekoelde begin van de waterpomp/eindecontrole                                                

  • De bescherming van de waterpomp koppelt terug                                                        

  • Hulp elektrische het verwarmen controle                                                   

  • Evenwichtige compressorslijtage en opgevoerd moduleopstarten                                   

  • Stroomuitvalgeheugen                                                            

  • Historisch foutenonderzoek                                                                

  • Slepen-manier klepcontrole voor het watersysteem                                              

  • Met elkaar verbindende controle voor bidirectionele kleppen op einden

   

  Concurrentievoordeel:

   

  De eenheids (130 kW) eigenschappen EKAC-van het reeks ontwerpen de modulaire luchtgekoelde gekoelde water (warmtepomp) 40 jaar van luchtgekoelde warmtepomp ervaringen van Italië en pasvormen in de daadwerkelijke toepassingen van de modulaire eenheidsmarkt in China. De eenheid voert naadloze combinatie uit en bezet minder installatieruimte en landgebied dat met een modulaire eenheid van 65 kW wordt vergeleken. Zijn energierendement overschrijdt ver Niveau 2 energierendementnorm van China. De eenheid kan wijd op nieuwe en opnieuw opgebouwde industriële en woningbouw van elke mogelijke omvang, met inbegrip van hotels, vermaakcentra, de ziekenhuizen, restaurants, bureaugebouwen, bioskopen, fabrieken, en supermarkten worden toegepast. Het is bijzonder van toepassing op de volgende scenario's: het geluidsniveau is geregeld, is het water in korte levering, en de koelwatertorens zijn ontoepasselijk.  De modulaire eenheden kenmerken flexibele installatie, voerden investeringen, en een korte bouwperiode op. Geen koelwatersystemen worden vereist, is de pijpleiding eenvoudig, en het investeringsbedrag is gematigd. Dit maakt modulaire eenheden door klanten aangewezen.

  Industriële 130kW EER 3.39 Lucht Gekoelde Modulaire Koelere Warmtepompeenheid

  Contactgegevens
  Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

  Contactpersoon: LENG

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten