Thuis Productenhet water koelde rolharder

10 het tonwater koelde Van het Bron rol Koelere Horizontale Water Warmtepomp

10 het tonwater koelde Van het Bron rol Koelere Horizontale Water Warmtepomp

10 Ton Water Cooled Scroll Chiller Horizontal Water Source Heat Pump

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: EuroKlimat
Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
Modelnummer: EKWD 120MR1DR

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: negotiation
Verpakking Details: karton
Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 PC's per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: EKWD 120MR1DR Cop: COP tot 7.5
Het koelen capaciteit: 37 kW Het verwarmen capaciteit: 38kw

37 kW-Bron van het Huishouden koelde de Multifunctionele Water (Grond) Eenheden van de Rol de Koelere Warmtepomp

 

 

Specificaties

 

Model  EKWD120MR1DR
Eenheidsparameters Nominale het koelen capaciteit                                               kW     37
Nominale het verwarmen capaciteit kW              38
Nominale warm waterproductiecapaciteit 500 800
Totale macht van nominale het koelen capaciteit kW 7.2
Totale macht van nominale het verwarmen capaciteit kW 10
Water
stroom
Airconditioningskant (gebruikskant) m3/h 6
Water bronkant (hittebron) m3/h 7.5
Airconditioningskant Warmtewisselaartype  Plaat-hitte ruilmiddel van roestvrij staal wordt gemaakt dat 
De daling van de waterdruk kPa 30
Pomptype  Horizontale centrifugaalpomp op verscheidene niveaus
Afzetlift mH2O 18
Schakelaargrootte (inham)  RC 11/4
Schakelaargrootte (afzet)  RC 11/4
Water bronkant Warmtewisselaartype  Plaat-hitte ruilmiddel van roestvrij staal wordt gemaakt dat
De daling van de waterdruk kPa 30                                      
Pomptype  Horizontale centrifugaalpomp op verscheidene niveaus
Afzetlift mH2O 20
Schakelaargrootte (inham)  RC 11/2
Schakelaargrootte (afzet)  RC 11/4
Warm waterkant Warmtewisselaartype  De warmtewisselaar van de rolbuis
Pomptype  Pomptype
Watertank  350L watertank in bijlage
Schakelaargrootte  RC 3/4
Koelmiddel Type  R410A
Voeding  380V/3N~/50HZ
Afmetingen (W × D × H) mm 990×775×1975
Netto gewicht kg 360
Het werk geluid dB (A) 55

 

 

1. De eenheid brengt duurzame energie tussen de grond en het binnenmilieu over zodat één kW stroom 4-5 kW het koelen of het verwarmen capaciteit kan eigenlijk produceren. De temperatuur van ondergrondse grond is constant rond de jaren. Geen kwestie in de winter of in de zomer, de eenheid kan met hoog rendement werken om veel energie te bewaren. De eenheidsprestaties variëren niet met de milieutemperatuur, en geen hitte wordt verloren wegens het berijpen op het verwarmen verrichtingswijze.

2. Wanneer het werken op de het koelen wijze in de zomer die, kan de eenheid tot 40%-50% van energieverbruik bewaren met traditionele systemen wordt vergeleken. In de winter, kan de eenheid tot 70% van energie besparen. De wijze van de hitteterugwinning kan vrij warm water in de zomer verstrekken, en warm water voorzien van kosten die 50-75% minder dan de kosten van aardgas zijn.

3. Onder kleine multifunctionele airconditioningssystemen, zijn de eenheden van deze reeks de meeste efficiënte energie, verminderend het gebruik van boilers en de emissie van kooldioxide en helpend om een groen milieu te handhaven

4. De constante warm watercapaciteit verstrekt warm water tot 70°C (geen straalkachel). De watertemperatuur kan ook aan een optimale temperatuur (bijvoorbeeld, 40°C) zonder worden geplaatst heet en koud water te mengen. De centrale eigenschappen van het warm watersysteem een automatisch schoonmakend apparaat zodat het warme water comfortabel en schoon is.

5. Een warmtepompcompressor wordt gebruikt en het water en de elektriciteit zijn gescheiden. De eenheid veroorzaakt geen verontreiniging aan de lucht of het milieu, en elimineert risico's van elektrische schok van gemeenschappelijke straalkachels en gaslekkage, het droge branden van, en het vergiftigen van risico's van gasverwarmer. Een tank van het druk dragende water met een grote capaciteit wordt gebruikt, eliminerend tekorten zoals onbekwaam om wegens de schommelingen van de waterdruk in gasverwarmers worden aangestoken.

6. Een controlemechanisme met het groot LCD scherm wordt verstrekt om de watertemperatuur in echt te controleren - tijd. De gebruikers kunnen een programma ook plaatsen om het water voor te verwarmen.

7. De flexibele en slimme schakelaars staan gebruikers toe om warm water en het verwarmen programma's zonodig te plaatsen. Gebruikend een elektronische controletechniek, kan het controlemechanisme de inham/afzetwatertemperatuur controleren; compressor, pomp, en warm waterstatus; en fouten en alarm in echt - tijd.

8. Door eenheden door RS485 met USB-modules of Ethernet te verbinden, kunnen de eenheden in verschillende huizen of gemeenschappen centraal door een lokale computer of door een verre computer op Internet worden gecontroleerd.

9. Door eenheden met een telefoonmodule door RS485 te verbinden, kunnen de gebruikers temperatuur en verrichtingswijze plaatsen; draai een on/off eenheid, en voer andere intelligente controle zoals ver het ontvangen van alarm op telefoons uit.

10. De eenheid kenmerkt een leading-edge ontwerp die centrale huishoudenairconditioning, vloer het verwarmen, en centrale warm watersystemen combineren. De geavanceerde technieken van de hitteterugwinning zorgen ervoor dat de hitte aan het maximum wordt teruggekregen, en dat het warme water onmiddellijk beschikbaar is. Vergeleken met de traditionele systemen van de huishouden centrale airconditioning, vergen de eenheden van deze reeks het ontdooien niet die de capaciteit, degradeert en niet beginnen/einde vaak. Het water en de elektriciteit zijn gescheiden om het risico van elektrische schok te elimineren. Geen schadelijk gas wordt geëlimineerd om gebruikersveiligheid te verzekeren.

11. De eenheid verstrekt tegelijkertijd het koelen, het verwarmen, en vrij warm water. De verspillerhitte tijdens het het koelen procédé wordt geproduceerd wordt teruggekregen om warm water tot 70°C kostenloos te maken continu zonder enige hulpstraalkachel die. COP kan 7.5 bereiken, makend uitstekende airconditioning meer betaalbaar.

12. De voetafdruk is zo minder zoals 0.77m2. De eenheid voorziet een grote watertank van een volume van 350L dat van roestvrij staal wordt gemaakt en kan overal worden geïnstalleerd. Het water en de elektriciteit zijn gescheiden om het risico van elektrische schok te elimineren. Het warme water is onmiddellijk beschikbaar. Geen schadelijk gas wordt geëlimineerd om gebruikersveiligheid te verzekeren.

13. Het systeem verstrekt een vloer het verwarmen functie die stil en betrouwbaar is, comfortabel makend binnenlucht sanitair en.

14. Het CCIC slimme die controlesysteem door EK voor geschikte binnenmilieucontrole wordt ontwikkeld stelt comfortabel milieu ter beschikking gemakkelijk bij één klikken.

15. De eenheid verstrekt vijf verrichtingswijzen die, met inbegrip van het koelen, het verwarmen, warm water kunnen zonodig worden geschakeld, koelend + hitteterugwinning, en verwarmend + warm water. In de zomer, kan het koelen + de wijze van de hitteterugwinning worden gebruikt om het koelen en warm water aan vereisten te voldoen. In de winter, kan het verwarmen + warm waterwijze worden gebruikt om het verwarmen en warm water aan vereisten te voldoen. In overgangsseizoenen, kan de warm waterwijze worden gebruikt om warm water aan vereisten te voldoen.

16. De eenheid kenmerkt een trilling op twee niveaus bevochtigend techniek, die de trilling met lage frekwentie van de compressor verminderen tijdens verrichting op het laagste niveau. Een innovatieve het tot zwijgen brengen wijze vermindert het het werk geluid tot 54 dB (A), lager dan het het werk geluid van de openluchteenheid 2HP traditionele huishoudenairconditioners. De eenheid kan op het balkon, in een bergruimte, of andere verborgen plaatsen worden geïnstalleerd om het lawaai verder te verminderen.

17. Het nieuwe R410A-koelmiddel zonder fluor wordt gebruikt om ozonuitputting te vermijden, die de eenheid milieuvriendelijk maakt. Bovendien de R410A-eigenschappen van het koelmiddelensysteem een hoge EER, die de eenheidsenergie maken - besparing.

 

Concurrentievoordeel:

 

Ontworpen gebaseerd op meer dan 40 jaar van EK-de ervaring water (grond) van de bronwarmtepompeenheid, ekwd-m het water (grond) van het bron reekshuishouden multifunctionele warmtepompeenheden integreer water (grond) bronwarmtepompeenheden en verwarm een systeem van de hitteterugwinning op een innovatieve manier om het koelen, het verwarmen, en warm waterfuncties te verstrekken en het best multifunctionele eisen van klanten te ontmoeten. De eenheid van deze reeks is hoogst efficiënt, stabiel en betrouwbare energie, steunt slimme controle, en is flexibel en comfortabel. De eenheid verstrekt vijf functies:

1. Het koelen (de zomer)

2. Het verwarmen (de winter)

3. Hitteterugwinning:

4. Warm water (rond het jaar)

5. Het dubbele verwarmen, warm water +heating (de winter)10 het tonwater koelde Van het Bron rol Koelere Horizontale Water Warmtepomp

Contactgegevens
Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

Contactpersoon: LENG

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)