Thuis Productenhet water koelde rolharder

Modulaire Geothermische Grond BronWarmtepompen voor Ondergrondse Omloopvoorwaarden

Modulaire Geothermische Grond BronWarmtepompen voor Ondergrondse Omloopvoorwaarden

Modular Geothermal Ground Source Heat Pumps For Underground Circulation Conditions

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: EuroKlimat
Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
Modelnummer: EKWD 021/032/043CRSD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: negotiation
Verpakking Details: karton
Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50 PC's per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: EKWD 021/032/043CRSD EER: 5.7
Koelcapaciteitswaaier: 76 kW~153 kW Het verwarmen Capaciteitswaaier: 79 kW~159 kW

 

Het standaardmodel voor ondergrondse omloop conditioneert Modulaire Water Gekoelde Rolharder

 

 

Specificaties

 

Het standaardmodel van BR voor ondergrondse omloopvoorwaarden

 

Basismodules   EKWD021CRSD     EKWD032CRSD     EKWD043CRSD    
Ondergrondse omloopwijze Nominale het Koelen Capaciteit kW     76 113 153
Nominale het Verwarmen Capaciteit kW 79 115 159
Totale Macht van Nominale het Koelen Capaciteit kW 13 20.4 27.2
Totale Macht van Nominale het Verwarmen Capaciteit kW 16.8 26.0 34.3
Waterstroom Toepassingskant m ³ /h 13.1 19.4 26.3
Hitte bronkant m ³ /h 15.3 22.9 31.0
De daling van de waterdruk Toepassingskant (airconditionerkant) kPa 19 35 32
Hitte bronkant kPa 26 20 19
Warmtewisselaartype Toepassingskant (evaporator)   Plaat SHELL-en-buis
Hitte bronkant (condensator)   SHELL-en-buis
Geadviseerd totaal
pijpdiameter
Evaporator                      mm DN65 DN65 DN80
Condensator mm DN65 DN65 DN80
Volumeaanpassing Stappen   2 3 4
Verordening wijze   Verwarde controle
Compressor        Model   Volledig hermetische volute
Smeermiddel   Minerale olie (SUNISO 3GS)
Koelmiddel Flow control methode   Elektronische uitbreidingsklep
Categorie   R22
Afmetingen L x H x W mm 1647x1202x632 2247x1488x710
Eenheidsgewicht Netto gewicht kg 452 703 887
Vervoersgewicht kg 478 738 922

 

 

1, de modulaire waterbron/de geothermische eenheid steunt toepassingen in alle voorwaarden en kan tussen veelvoudige wijzen schakelen om gebruikers aan behoeften om te koelen, te verwarmen, en warme water volledig te voldoen. Met een innovatief watersysteem, levert de energy-saving eenheid een zo hoge EER aangezien 5.7, hoger energierendement wanneer het werken bij een gedeeltelijke die werkbelasting verstrekken, en bespaart energie door 50% met andere systemen na verrichting in een jaar wordt vergeleken.

2, worden de eenheid ontworpen met een uitvoerig watersysteem en bestaan uit efficiënte die componenten zorgvuldig voor een laag verrichtingslawaai worden geselecteerd en worden ontworpen. De eenheid steunt verwarde volumeregelgeving voor een smalle waaier van temperatuurveranderingen en bereikt snel de vastgestelde temperatuur.                        Bovendien verstrekt de eenheid warm water bij een vastgestelde temperatuur zo hoog zoals 55°C om aan eisen ten aanzien van comfortabel warm water in alle plaatsen snel en regelmatig te voldoen.

3 met modulair ontwerp, beïnvloedt het eenheidsbegin die stap voor stap, de schok op het net, en behoud van één enkele eenheid verminderen geen runnen van andere eenheden. Bovendien verstrekt de eenheid de veelvoudige ingebouwde functies van de veiligheidsbescherming, en steunt intelligente en gecentraliseerde controle, die dagelijks beheer vergemakkelijken.

4, het leading-edge shell ontwerp laten de eenheid toe om in een openluchtruimte zoals terras en dak zonder de behoefte van een specifieke ruimte worden geïnstalleerd. De eenheid levert een lange levenscyclus en loopt voor lang. De eenheden kunnen in partijen volgens projectvooruitgang worden geïnstalleerd. Één watersysteem dat op veelvoudige wijzen werkt bewaart investering op andere apparaten zoals het verwarmen en warm waterleveringsapparaten, daardoor besparend de energie.

5, 32RT en 43RT basismodules steunen vrije combinatie hoofdeenheden en slaveneenheden om 1 tot 16 eenheden te vormen, die wel verstrekken 153 oplossingen voor een het koelen capaciteit zo hoog zoals 688RT.

6, de eenheid verzenden controlesignalen naar kleppen van het watersysteem gemakkelijk tussen de de waterbron/de geothermische warmtepompwijze, wijze van de hitteterugwinning, en de wijze van de waterverwarmer te schakelen, die aan vereisten om, en warme water voldoen de klok rond te koelen, te verwarmen.

7, de eenheid voeren gemakkelijk het veranderlijke primaire stroom pompen uit, die het centrale airconditioningssysteem sparen energie door 30% helpt.

8, het modulaire ontwerp staan vervoer door liften en handforklifts toe te gebruiken en elimineren de behoefte om te hijsen.

9, het modulaire ontwerp laten eenheden toe om afzonderlijk worden bewogen en worden geassembleerd, vergemakkelijkend het installatiewerk.

10, de eenheid werken met efficiënte volutecompressoren, SHELL-en-buiscondensatoren, en droge evaporatoren, en door EK deskundigen op strikte uitvoerige tests voor modelselectie zorgvuldig ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de eenheid op een het meest minst energie verbruikende manier werkt. De unieke evaporatorstructuur en de efficiënte compressortechnologieën maken de eenheid het mogelijk om een EER zo te bereiken hoog zoals 5.7 wanneer het werken bij volledige werkbelasting en meer energie te besparen bij een gedeeltelijke werkbelasting.

11, de evaporator en de condensator gebruiken efficiënte het koperbuizen van de hitteuitwisseling voor het grondige verdamping en condenseren en een hogere efficiency. Een keerschot wordt opgezet binnen de evaporator om de richting van de waterstroom, verdere verbeterende hitteuitwisseling te veranderen. De structuur van de systeemstroom is eenvoudig, is de hitteuitwisseling stabiel, en het onderhoud is gemakkelijk.

12, Combinaties modules staan volumeregelgeving voor meer stappen en steun nauwkeurige controle toe door 11RT bij elke stap. Dit helpt de eenheid in de optimale staat van het energiebehoud blijven en efficiënt de klok rond werken.

13, het controlesysteem van de eenheid sturen intelligente controlesignalen voor de koeltoren, de koelwaterpompen, en de gekoelde waterpompen, regelt automatisch de temperatuur van het koelwater door de ventilator van de koeltoren te controleren, en vermindert energieverbruik van de koelwatertoren. Dit laat automatische debietcontrole voor pompen overeenkomstig de omvormer toe, die het centrale airconditioningssysteem sparen energie door 30% helpt.

14, worden de eenheid gebouwd met drukbescherming, antivriesmiddelenbescherming, overbelastingsbescherming voor compressoren, en de bescherming van de waterstroom, die veiligheid van de eenheid verzekeren. Het systeem verstrekt de zelfdiagnosefunctie. Het controlemechanisme verzendt een alarm op een fout en toont de foutencode.

15, de eenheid centraliseren systeembeheersingsfuncties, keuren een modulaire structuur goed, en beginnen stap voor stap, verminderend de schok op het net. De eenheid verzekert evenwichtige slijtage voor compressoren, die zijn levenscyclus verhoogt. De mislukking van één enkele compressor in de eenheid beïnvloedt geen normaal runnen van andere eenheden. Reparatie en onderhouds het werk van één enkele eenheid beïnvloedt geen runnen van andere eenheden.

16, de eenheid kunnen verwarde volumeregelgeving volgens de vastgestelde temperatuur ten uitvoer leggen om een smalle waaier van temperatuurschommeling te verzekeren. De eenheid keurt de technologieën van de trillingsisolatie en de verminderingstechnieken van het multi-voltallige vergaderingslawaai voor strikte vergelijking, selectie, en verbetering van componenten goed. Het professionele ontwerp van de lawaaivermindering voor de structuur en de pijpleiding verzekert leading-edge trilling en lawaaiprestaties van de eenheid.

17, de eenheid keuren shell ontwerp goed en vereisen geen specifieke materiaalruimte. Het kan op om het even welke juiste plaats, in openlucht, of bij dak binnen worden geïnstalleerd. Shell keurt poeder het bespuiten techniek met anti-uvdeklaagmaterialen goed, die langzaam over oud langzaam verdwijnen en zeer anti-eroderende mogelijkheden verbeteren. De eenheid is klein en compact, en kan worden bewogen door een lift of een handvorkheftruck te gebruiken. Geen beroeps die apparaten hijsen wordt vereist, bewarend installatieuitgaven. De combinaties kunnen met weinig ruimte tijdens installatie worden gevormd, die het landgebied verminderen voor het plaatsen van het apparaat wordt vereist.

18, de Modules en de relevante apparaten kunnen op elk ogenblik volgens veranderingen van het toepassingsmilieu worden opgeteld, daardoor besparingsinitiële investering en exploitatiekosten. Een ontwerpmarge wordt niet vereist tijdens modelselectie van de hoofdeenheid, die kan op elk ogenblik worden verhoogd. Dit vermindert afval.

19, de eenheid zijn van toepassing op de scenario's van de hitteterugwinning. Het voert nauwkeurige controle op de temperatuur van het cirkelwater van de hitteterugwinning (cirkelwater van de condensator), automatisch outputsignalen, en controles uit die tussen koelwater en het cirkelwater van de hitteterugwinning schakelen, daardoor uitvoerend optimale hitteterugwinning.

 

Concurrentievoordeel:

 

Met behulp van meer dan 40 jaar van ervaring in ontwerp van airconditionereenheden, combineerde EK de voordelen van water bronwarmtepompsystemen en de systemen van de hitterecycleermachine om het eerste modulaire water te lanceren koelden airconditioner (water bronwarmtepomp) eenheid in de industrie, d.w.z., EKWD-bron van het reeks de modulaire water/geothermische warmtepompeenheid. Deze reekseenheid kan op water het koelen wijze, water bronwarmtepompwijze werken, water bronwarmtepomp + warm waterwijze, die + warm waterwijze, en warm waterwijze, daardoor de behoeften van de vergaderingsklant aan veelvoudige doeleinden, energierendement, stabiliteit, betrouwbaarheid, intelligente controle, flexibiliteit, en comfort koelen.Modulaire Geothermische Grond BronWarmtepompen voor Ondergrondse Omloopvoorwaarden

Contactgegevens
Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

Contactpersoon: LENG

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)