Thuis Productenhet water koelde rolharder

Het industriële Water van 110KW/van 150KW R22 koelde Rolharder 2247x1498x710mm

Het industriële Water van 110KW/van 150KW R22 koelde Rolharder 2247x1498x710mm

  • Industrial 110KW / 150KW R22 Water Cooled Scroll Chiller 2247x1498x710mm
  • Industrial 110KW / 150KW R22 Water Cooled Scroll Chiller 2247x1498x710mm
  • Industrial 110KW / 150KW R22 Water Cooled Scroll Chiller 2247x1498x710mm
 • Industrial 110KW / 150KW R22 Water Cooled Scroll Chiller 2247x1498x710mm

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: EuroKlimat
  Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
  Modelnummer: EKWD 021/032/043CRSQ

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: karton
  Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 50 PC's per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: EKWD 021/032/043CRSQ Flow control methode: Elektronische uitbreidingsklep
  Koel capactiy waaier: 74 kW~150 kW EER: 5.7

   

   Modulaire Water Bron Geothermische Warmtepompeenheid

   

   

  Specificaties

   

  Technisch gegevensblad

   

  SQ standaardmodel voor gekoelde wateromloop

   

  Basismodules  EKWD021CSQ   EKWD032CSQ   EKWD043CSQ  
  Het koelen wijze Nominale het Koelen Capaciteit kW    74 110 150
  Totale Macht van Nominale het Koelen Capaciteit kW 14 22.3 30.1
  Waterstroom Evaporator      m ³ /h 12.7 18.9 25.8
  Condensator m ³ /h 15.1 22.8 30.9
  De daling van de waterdruk Evaporator kPa 21 30 30
  Condensator kPa 17 19                          19                       
  Warmtewisselaartype Evaporatortype        Plaat                    SHELL-en-buis
  Condensatortype  SHELL-en-buis
  Geadviseerd totaal
  pijpdiameter
  Evaporator                         mm DN65 DN65 DN80
  Condensator mm DN65 DN65 DN80
  Volumeaanpassing Stappen  2 3 4
  Verordening wijze  Verwarde controle
  Compressor        Model  Volledig hermetische volute
  Smeermiddel  Minerale olie (SUNISO 3GS)
  Koelmiddel Flow control methode         Elektronische uitbreidingsklep
  Categorie  R22
  Afmetingen L x H x W mm 1647x1202x632 2247x1498x710
  Eenheidsgewicht Netto gewicht kg 452 703 887
  Vervoersgewicht kg 478 738 922

   

  Nota's: De beproevingsomstandigheden voor de eenheid zijn als volgt:
  ■ Beproevingsomstandigheden voor nominale het koelen capaciteit: inham gekoelde watertemperatuur bij de toepassing zij12°c; afzet gekoelde watertemperatuur bij
  de toepassing zij7°c; inham het koelen watertemperatuur bij de hittebron zij30°c; afzet gekoelde watertemperatuur bij de hittebron
  zij35°c.
  ■ De hoofdleiding van de geassembleerde eenheid moet op plaats worden gemaakt en worden opgezet, en de diameter moet aan het ontwerp voldoen
  specificatie.
  ■ De y-Vormige filter in bijlage moet bij de waterinham van de evaporator van elke eenheid worden opgezet.
  ■ Het koelwater en het gekoelde water van de eenheid moeten zijn zacht geworden vermijden schrapend in de warmtewisselaar.
  ■ De daling van de waterdruk van de eenheid omvat weerstand van geen externe waterpijp of component.
  ■ De basismodules van de geassembleerde eenheid zijn EKWD032CRSQM/SM/S en EKWD043CRSQM/SM/S. Een eenheid kan door modules van worden gevormd
  zelfde model of verschillende modellen.
  ■ De productspecificaties moeten voor wijzigingen vatbare zonder nader order bevorderen.

   

  Decription

   

  1, de modulaire waterbron/de geothermische eenheid steunt toepassingen in alle voorwaarden en kan tussen veelvoudige wijzen schakelen om gebruikers aan behoeften om te koelen, te verwarmen, en warme water volledig te voldoen. Met een innovatief watersysteem, levert de energy-saving eenheid een zo hoge EER aangezien 5.7, hoger energierendement wanneer het werken bij een gedeeltelijke die werkbelasting verstrekken, en bespaart energie door 50% met andere systemen na verrichting in een jaar wordt vergeleken.

  2, worden de eenheid ontworpen met een uitvoerig watersysteem en bestaan uit efficiënte die componenten zorgvuldig voor een laag verrichtingslawaai worden geselecteerd en worden ontworpen. De eenheid steunt verwarde volumeregelgeving voor een smalle waaier van temperatuurveranderingen en bereikt snel de vastgestelde temperatuur.                        Bovendien verstrekt de eenheid warm water bij een vastgestelde temperatuur zo hoog zoals 55°C om aan eisen ten aanzien van comfortabel warm water in alle plaatsen snel en regelmatig te voldoen.

  3 met modulair ontwerp, beïnvloedt het eenheidsbegin die stap voor stap, de schok op het net, en behoud van één enkele eenheid verminderen geen runnen van andere eenheden. Bovendien verstrekt de eenheid de veelvoudige ingebouwde functies van de veiligheidsbescherming, en steunt intelligente en gecentraliseerde controle, die dagelijks beheer vergemakkelijken.

  4, het leading-edge shell ontwerp laten de eenheid toe om in een openluchtruimte zoals terras en dak zonder de behoefte van een specifieke ruimte worden geïnstalleerd. De eenheid levert een lange levenscyclus en loopt voor lang. De eenheden kunnen in partijen volgens projectvooruitgang worden geïnstalleerd. Één watersysteem dat op veelvoudige wijzen werkt bewaart investering op andere apparaten zoals het verwarmen en warm waterleveringsapparaten, daardoor besparend de energie.

  5, 32RT en 43RT basismodules steunen vrije combinatie hoofdeenheden en slaveneenheden om 1 tot 16 eenheden te vormen, die wel verstrekken 153 oplossingen voor een het koelen capaciteit zo hoog zoals 688RT.

  6, de eenheid verzenden controlesignalen naar kleppen van het watersysteem gemakkelijk tussen de de waterbron/de geothermische warmtepompwijze, wijze van de hitteterugwinning, en de wijze van de waterverwarmer te schakelen, die aan vereisten om, en warme water voldoen de klok rond te koelen, te verwarmen.

  7, de eenheid voeren gemakkelijk het veranderlijke primaire stroom pompen uit, die het centrale airconditioningssysteem sparen energie door 30% helpt.

  8, het modulaire ontwerp staan vervoer door liften en handforklifts toe te gebruiken en elimineren de behoefte om te hijsen.

  9, het modulaire ontwerp laten eenheden toe om afzonderlijk worden bewogen en worden geassembleerd, vergemakkelijkend het installatiewerk.

  10, de eenheid werken met efficiënte volutecompressoren, SHELL-en-buiscondensatoren, en droge evaporatoren, en door EK deskundigen op strikte uitvoerige tests voor modelselectie zorgvuldig ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de eenheid op een het meest minst energie verbruikende manier werkt. De unieke evaporatorstructuur en de efficiënte compressortechnologieën maken de eenheid het mogelijk om een EER zo te bereiken hoog zoals 5.7 wanneer het werken bij volledige werkbelasting en meer energie te besparen bij een gedeeltelijke werkbelasting.

  11, de evaporator en de condensator gebruiken efficiënte het koperbuizen van de hitteuitwisseling voor het grondige verdamping en condenseren en een hogere efficiency. Een keerschot wordt opgezet binnen de evaporator om de richting van de waterstroom, verdere verbeterende hitteuitwisseling te veranderen. De structuur van de systeemstroom is eenvoudig, is de hitteuitwisseling stabiel, en het onderhoud is gemakkelijk.

  12, Combinaties modules staan volumeregelgeving voor meer stappen en steun nauwkeurige controle toe door 11RT bij elke stap. Dit helpt de eenheid in de optimale staat van het energiebehoud blijven en efficiënt de klok rond werken.

  13, het controlesysteem van de eenheid sturen intelligente controlesignalen voor de koeltoren, de koelwaterpompen, en de gekoelde waterpompen, regelt automatisch de temperatuur van het koelwater door de ventilator van de koeltoren te controleren, en vermindert energieverbruik van de koelwatertoren. Dit laat automatische debietcontrole voor pompen overeenkomstig de omvormer toe, die het centrale airconditioningssysteem sparen energie door 30% helpt.

  14, worden de eenheid gebouwd met drukbescherming, antivriesmiddelenbescherming, overbelastingsbescherming voor compressoren, en de bescherming van de waterstroom, die veiligheid van de eenheid verzekeren. Het systeem verstrekt de zelfdiagnosefunctie. Het controlemechanisme verzendt een alarm op een fout en toont de foutencode.

  15, de eenheid centraliseren systeembeheersingsfuncties, keuren een modulaire structuur goed, en beginnen stap voor stap, verminderend de schok op het net. De eenheid verzekert evenwichtige slijtage voor compressoren, die zijn levenscyclus verhoogt. De mislukking van één enkele compressor in de eenheid beïnvloedt geen normaal runnen van andere eenheden. Reparatie en onderhouds het werk van één enkele eenheid beïnvloedt geen runnen van andere eenheden.

  16, de eenheid kunnen verwarde volumeregelgeving volgens de vastgestelde temperatuur ten uitvoer leggen om een smalle waaier van temperatuurschommeling te verzekeren. De eenheid keurt de technologieën van de trillingsisolatie en de verminderingstechnieken van het multi-voltallige vergaderingslawaai voor strikte vergelijking, selectie, en verbetering van componenten goed. Het professionele ontwerp van de lawaaivermindering voor de structuur en de pijpleiding verzekert leading-edge trilling en lawaaiprestaties van de eenheid.

  17, de eenheid keuren shell ontwerp goed en vereisen geen specifieke materiaalruimte. Het kan op om het even welke juiste plaats, in openlucht, of bij dak binnen worden geïnstalleerd. Shell keurt poeder het bespuiten techniek met anti-uvdeklaagmaterialen goed, die langzaam over oud langzaam verdwijnen en zeer anti-eroderende mogelijkheden verbeteren. De eenheid is klein en compact, en kan worden bewogen door een lift of een handvorkheftruck te gebruiken. Geen beroeps die apparaten hijsen wordt vereist, bewarend installatieuitgaven. De combinaties kunnen met weinig ruimte tijdens installatie worden gevormd, die het landgebied verminderen voor het plaatsen van het apparaat wordt vereist.

  18, de Modules en de relevante apparaten kunnen op elk ogenblik volgens veranderingen van het toepassingsmilieu worden opgeteld, daardoor besparingsinitiële investering en exploitatiekosten. Een ontwerpmarge wordt niet vereist tijdens modelselectie van de hoofdeenheid, die kan op elk ogenblik worden verhoogd. Dit vermindert afval.

  19, de eenheid zijn van toepassing op de scenario's van de hitteterugwinning. Het voert nauwkeurige controle op de temperatuur van het cirkelwater van de hitteterugwinning (cirkelwater van de condensator), automatisch outputsignalen, en controles uit die tussen koelwater en het cirkelwater van de hitteterugwinning schakelen, daardoor uitvoerend optimale hitteterugwinning.

   

  Concurrentievoordeel:

   

  Met behulp van meer dan 40 jaar van ervaring in ontwerp van airconditionereenheden, combineerde EK de voordelen van water bronwarmtepompsystemen en de systemen van de hitterecycleermachine om het eerste modulaire water te lanceren koelden airconditioner (water bronwarmtepomp) eenheid in de industrie, d.w.z., EKWD-bron van het reeks de modulaire water/geothermische warmtepompeenheid. Deze reekseenheid kan op water het koelen wijze, water bronwarmtepompwijze werken, water bronwarmtepomp + warm waterwijze, die + warm waterwijze, en warm waterwijze, daardoor de behoeften van de vergaderingsklant aan veelvoudige doeleinden, energierendement, stabiliteit, betrouwbaarheid, intelligente controle, flexibiliteit, en comfort koelen.

  Het industriële Water van 110KW/van 150KW R22 koelde Rolharder 2247x1498x710mm

  Contactgegevens
  Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

  Contactpersoon: LENG

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)