Thuis ProductenWater Gekoelde Schroefharder

Airconditioner Horizontale Water Gekoelde Schroef Koelere R134a 1166.9KW

Airconditioner Horizontale Water Gekoelde Schroef Koelere R134a 1166.9KW

  • Air Conditioner Horizontal Water Cooled Screw Chiller R134a 1166.9KW
  • Air Conditioner Horizontal Water Cooled Screw Chiller R134a 1166.9KW
  • Air Conditioner Horizontal Water Cooled Screw Chiller R134a 1166.9KW
  • Air Conditioner Horizontal Water Cooled Screw Chiller R134a 1166.9KW
 • Air Conditioner Horizontal Water Cooled Screw Chiller R134a 1166.9KW

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: EuroKlimat
  Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
  Modelnummer: EKSC330

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 2PCS
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: multiplex
  Levertijd: 40 ontvingen de werkdagen na uw betaling
  Levering vermogen: 60pcs per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Het koelen capaciteit (kW): 1166.9 Het koelen machtsinput (kW): 200.6
  Het verwarmen capaciteit (kW): 1401 het verwarmen machtsinput (kW): 243.1
  compressortype: Semi-gesloten dubbel-schroefcompressor Voeding: 380V/3~/50Hz

  EK houdt zoekend waardevolle verdelers en partners rond internationale markten… 


  EKSC-Overstroomde de Reeksen Water Doorgevend Type R134a schroeven Water (Grond) van de BronWarmtepompeenheid
   
   
  Overzicht
   
  Van de water (grond) warmtepomp het systeem is een efficiënte en energy-saving airconditioningssysteem dat gebruikt
  ondiepe geothermische die middelen (ook als grond bronenergie worden bekend, met inbegrip van ondergronds water, grond, of
  grondoppervlaktewater) om het verwarmen en het koelen te verstrekken. Het systeem realiseert verschuiving van lage temperatuur thermische energie naar thermische energie op hoge temperatuur door weinig elektriciteitsenergie te introduceren. De grond bronenergie wordt gebruikt als hittebron voor warmtepomp in de winter en het koelen bron voor airconditioningstoestel in de zomer. De eenheid verbruikt energie van 1 kW om meer dan 4 tot 5 kW te verkrijgen het koelen het verwarmen capaciteits. De energiebronnen van ondergronds. Het systeem lost geen afvalgas, water, of residu, makend tot het een ideaal groen airconditioningstoestel dat wijd in bureaugebouwen, hotels, scholen, slaapzalen, de ziekenhuizen, kosthuizen, wandelgalerijen, villa's, en woonwijken kan worden gebruikt.
   
  Airconditioner Horizontale Water Gekoelde Schroef Koelere R134a 1166.9KW
   
  Eenheidseigenschappen
   
  1.Single systeem overstroomd het enig-systeemontwerp van de evaporator multi-Compressor.
  Het industrie-leidend enig-systeem overstroomde evaporatorontwerp en het ontwerp van het multicompressor enig-systeem laat het enige compressorsysteem toe om het koelen capaciteit zelfs 500 rechts te verstrekken. De compressoren beginnen één voor één, zeer verminderend schok van de startstroom op het net. In gedeeltelijke lading, de dubbele die compressoren door draaien in werking worden gesteld, die een cyclus verstrekken met lange levensuur.
   
  2.Oil scheidingsefficiency zo hoog zoals 99.95% 
  De afzet van de luchtterugkeer van de overstroomde evaporator wordt direct verbonden met de inham van de luchtzuiging van de compressor. Het optimale ingebouwde smerende systeem van de olieroute is uitgerust met een innovatieve externe efficiënte olieseparator, die een unieke structuur heeft om de stroomrichting te veranderen en met een multi-layer high-density oliefilter werkt om het optimale effect van de oliescheiding met efficiency van meer dan 99.95% te leveren. De afzet van de luchtterugkeer van de overstroomde evaporator wordt direct verbonden met de inham van de luchtzuiging van de compressor. Dit vermindert effectief drukverlies en ondoeltreffende oververhitting van de pijpleiding van de luchtzuiging. Dergelijk ontwerp is compact, efficiënt en energy-saving.
   
  3.Environment-vriendschappelijk R134a-koelmiddel,
  Het bedrag van de koelmiddeleninjectie wordt verminderd door 50% of met een traditionele overstroomde eenheid meer vergeleken. Het bedrag van de smeermiddelinjectie wordt verminderd door 50% of met een traditionele overstroomde eenheid meer vergeleken. Van toepassing op warmtepomp, volledige hitteterugwinning, en het koelen accumulatievoorwaarden.
  .
  4.Efficient en stabiele R134a overstroomde schroefcompressor
   
  Technologie van de de dubbel-schroefcompressor van R134a van ■ EK wordt de recentste belangrijke efficiënte die specifiek voor overstroomde eenheid wordt ontworpen gebruikt. De maximum het koelen capaciteit van een enig-compressorsysteem kan 450 rechts bereiken, efficiënt verminderend het aantal compressoren terwijl het verkrijgen van hoge volledig-ladingscop. De volledige reekseenheid komt samen
  nationale eisen ten aanzien van energierendement van energy-saving airconditioningsproducten.
  ■ Direct verbindingsontwerp
  De afzet van de luchtterugkeer van de overstroomde evaporator wordt direct verbonden met de inham van de luchtzuiging van de compressor. Dit vermindert effectief drukverlies en ondoeltreffende oververhitting van de pijpleiding van de luchtzuiging. Zulk een ontwerp is compact, efficiënt en energy-saving.
  ■ Olielevering op drukverschil
  Het optimale ingebouwde smerende systeem van de olieroute is uitgerust met een innovatieve externe efficiënte olieseparator. De olie wordt geleverd door drukverschil. De structuur is eenvoudig, veilig en efficiënt.
  ■ Olienevel en lawaaivermindering
  De unieke van het olienevel en lawaai verminderingsfunctie kan een kleine hoeveelheid smeermiddel bespuiten aan de kant van de luchtuitlaat, en een gelijke oliefilm op de oppervlakte van de rotor vormen om correcte energie te absorberen en het algemene lawaai van de compressoren verminderen. Bovendien kan de gelijke oliefilm efficiënt smeren en verzegelen, verminderend het lekkagebedrag en verbeterend compressorefficiency.
  ■ Motor het koelen
  De internationale beroemde efficiënte de inductiemotor wordt in drie stadia van de dubbel-pool F-Vlakke isolatie gebruikt. Het onafhankelijke van de motor het koelen en hitte dissipatieontwerp vermindert efficiënt het de drukverlies van de luchtzuiging en de ongeldige oververhitting van luchtzuiging. Een PT100-temperatuursensor wordt ingebouwd, en een INT69-moduleserie wordt gevormd om de motor te beschermen, die actieve controle op de stijging van de motortemperatuur verstrekken. De roltemperatuur van de compressormotor kan nauwkeurig worden gecontroleerd en worden geregeld om lange termijn en breed-waaier runnen van de motor in de lopende waaier van de compressoren te verzekeren
  ■ Het ontwerp van slimme controle op zelfs nevel voor vloeibaar koelmiddel wordt goedgekeurd, verbeterend de compressorefficiency terwijl volledig het verminderen van de risico's van hooplekkage van koelmiddel en smeermiddel. Bovendien wordt geen hitte gelost aan de materiaalruimte, bewarend het initiële investering en de lopende uitgaven voor het koelen van materiaal in de materiaalruimte.
  ■ Capaciteitsspoel
  Het spool-type van het ladingsopteller/reductiemiddel apparaat wordt gebruikt als compressorregelgeving wijze. De structuur van de capaciteitsspoel vormt een hoogst betrouwbare internationale merkelektromagneet voor nauwkeurige controle en perfecte gelijke met daadwerkelijke lading om efficiënt runnen van de eenheid te verzekeren, comfort te verstrekken en de energie te besparen.
  ■ Dubbel-Laagshell
  Fijne dubbel-laagshell F o r g e-n B y g r wordt y c een ijzer van s t en verwerkt door precisiem/c werktuigmachines gebruikt. Een driedimensioneel precisiemeetapparaat wordt gebruikt om de verwerkingsprecisie te testen ervoor zorgen, die dat het hiaat van de compressor aan de vereisten van highefficiency berekening voldoet.
  Het dubbel-laagontwerp voldoet aan druk-dragende vereisten, en vermindert het lawaai. Zulk een ontwerp met hoge weerstand en hoog-starheids verzekert runnen op lange termijn van de compressor.
   
  5.Efficient warmtewisselaar
   
  ■ Alle interne pijpen van de hitteuitwisseling gebruiken efficiënte het koperpijpen van de hitteuitwisseling met binnen en buiten
  de draden om optimaal de stroomtarief van de hitteuitwisseling van het het koelmiddel en het koelen middel te verzekeren, verbeteren
  de hitteoverdracht aan de waterkant en koelmiddelenkant, optimaliseert de efficiency van de hitteoverdracht, vermindert energie
  de consumptie van de eenheid, en vermindert de lopende uitgaven.
  ■ De evaporator keurt het recentste efficiënte overstroomde ontwerp goed om het vullende bedrag van efficiënt te verminderen
  het koelmiddel door 50% of meer vergelijkbaar geweest met een traditionele overstroomde warmtewisselaar.
  ■ Het unieke ingebouwde het over-cooling ontwerp van het systeem kan hydraulische schok van compressoren volledig vermijden en de het koelen capaciteit en de efficiency van de eenheid verbeteren.
  ■ Het automatische systeem op verscheidene niveaus van de olieterugkeer keert nauwkeurig olie ongeacht theliquidniveau terug, die effect op de efficiency van de hitteuitwisseling elimineren.
  ■ De standaarddieleidingenwijze door de warmtewisselaar wordt verstrekt is de verbinding van de trogkoppeling (met plotseling
  buis die), gebiedsinstallatie vergemakkelijken. Elke evaporator en condensator zijn uitgerust met onafhankelijke van het luchtuitlaat en water drainageapparaten.
   
  6.Precise en efficiënte vloeibare niveaucontrole
   
  ■ De volledige reeks keurt vloeibaar vlak controlemechanisme met high-resolution digitale vertoning en de internationale beroemde klep van de merk elektronische uitbreiding goed om het vloeibare niveau van de evaporator bij de optimale positie regelmatig te controleren zodat de eenheid het optimale effect van de hitteuitwisseling bij om het even welke lading bereikt. Dit verzekert hoge prestaties runnen van de eenheid en verbetert blijkbaar de efficiency onder gedeeltelijke lading.
   
  7.Smart controle
   
  ■ Het groot-scherm LCD door EK wordt ontwikkeld wordt direct aangesloten aan het digitale controlecentrum die, zeer efficiency verbeteren en controle, gegevensopname, veiligheidsbescherming, en gemakkelijke verrichtingen bieden die.
  ■ De gekoelde temperatuur van de waterafzet wordt gecontroleerd aan een precisie van ±0.2oC. Diverse sensoren in het systeem kunnen signalen en gegevens naar het controlemechanisme nauwkeurig overbrengen zodat het controlemechanisme kan eenheidsdelen beschermen die tijdig, betrouwbaar runnen van de eenheid verzekeren.
  ■ De wachtwoordbescherming op drie niveaus verhindert mis-verrichting door niet-professioneel personeel en verzekert veilig runnen van de eenheid. Bovendien worden de veelvoudige beschermingsfuncties verstrekt.
  ■ Alle lopend parameters en alarm van de eenheid kunnen worden geregistreerd en worden bewaard.
  ■ Het begin/het einde van de eenheid kan met afstandsbediening zijn en de gegevens kunnen over Internet worden overgebracht.
   
  8.Centralized controle
   
  EK het gecentraliseerde controlesysteem neemt de industryleading controleoplossing over. De productconfiguratie
  is van toepassing op de oplossing van het controlesysteem voor de gekoelde pomp, koelpomp en koeltoren.
  De veelvoudige personen mogen de eenheid op de homepage van een op Microsoft-Gebaseerd Web beheersen en controleren
  browser.
   
  concurrentievoordeel
   
   
   
  Airconditioner Horizontale Water Gekoelde Schroef Koelere R134a 1166.9KW
   
   
   

  Contactgegevens
  Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

  Contactpersoon: LENG

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten