Thuis ProductenGespleten Airconditioningseenheden

De binnen14.5kw-Eenheden EKCC060A GB 19576-2004 EER van de Buisairconditioning

De binnen14.5kw-Eenheden EKCC060A GB 19576-2004 EER van de Buisairconditioning

  • Indoor 14.5kW Duct Air Conditioning Units EKCC060A GB 19576-2004 EER
  • Indoor 14.5kW Duct Air Conditioning Units EKCC060A GB 19576-2004 EER
 • Indoor 14.5kW Duct Air Conditioning Units EKCC060A GB 19576-2004 EER

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Euroklimat
  Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
  Modelnummer: EKCC 060A

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 500 PCs
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Ingepakt in karton ten eerste, en dan versterkt met houten geval voor buitenverpakking
  Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
  Betalingscondities: T / T of Western Union
  Levering vermogen: 3,000pcs per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  controletype: Het draadcontrolemechanisme kenmerkt het groot-scherm LCD met blauwe backlight Nosieniveau: 26 dB bij met lage snelheid
  Veelvoudige Modellen: Plafond-verborgen en plafond-blootgestelde wijzen Verbindende richtlijn: Linkerzijde/Juist
  verwarming: Het facultatieve hulp verwarmen op koude gebieden Verse Lucht: De verse lucht wordt bijgevuld om de dichtheid van Co2 te verminderen binnen en de percenten van zuu

  lage het type van de statische druk centrale buis van 14.5kW EKCC 060A airconditioner
   
   
  Specificaties:

  Model Binneneenheid EKCC060A
  Openluchteenheid EKAA060AC EKAA060ARC
  Nominale het koelen capaciteit W 14500 14500
  Nominale het verwarmen capaciteit W -- 17000
  Geschatte inputmacht Het koelen W 5200 5100
  Het verwarmen W -- 5500
  Geschatte stroom Het koelen A 11.2 11.1
  Het verwarmen A -- 12
  EER W/W 2.79 2.84
  Energierendementclassificatie  2 2
  Binneneenheid Luchtstroom m3/h 2100
  Externe statische druk Pa 50 (15/30/70)
  Binneneenheidsgewicht kg 45
  (Hoog/middelgroot/laag) lawaai dB (A) 46/44/42
  Lengte x breedte x hoogte mm 1635×480×248 1890×480×248
  Openluchteenheid Lawaai dB (A) 61
  Openluchteenheidsgewicht kg 105 112
  Lengte x breedte x hoogte mm  970×345×1255
  Voeding  380V/3N~/50Hz
  Schakelaargrootte Vloeibare externe pijp
  diameter φmm (in.)
  φmm (in.) 9.52 (3/8)
  Externe gaspijp
  diameter φmm (in.)
  φmm (in.) 19.05 (3/4)
  De pijp van de waterdrainage                               R3/4
  Shell van blootgestelde het hijsen eenheid  EKCC060E
  Shell-afmetingen
  (lengte x breedte x hoogte)
  mm 2087×557×297

   
  Nota:
  ■ De norm van GB wordt 19576-2004 EER toegepast.
  ■ De nominale het koelen capaciteit wordt gemeten in de volgende omstandigheden: De binnen droge/natte bol leest 27/19 °C en de openlucht droge bol
  leest 35 °C.
  ■ De nominale het verwarmen capaciteit wordt gemeten in de volgende omstandigheden: De binnen droge/natte bol leest 20/15 °C en openlucht droog/nat
  de bol leest 7/6 °C.
  ■ De voorafgaande prestatiesgegevens zijn gebaseerd op de voorwaarde dat de verbindingspijp tussen binnen en openluchteenheden 5 m. is.
  ■ Het luchtbedrag van de binneneenheid is het luchtbedrag bij hoge windsnelheid onder standaard statische druk.
  ■ De waarde tussen haakjes voor statische druk buiten de eenheid is een facultatieve waarde voor statische druk. Wanneer een externe doos van de warm waterrol is
  gebruikt, moet de luchtweerstand van de doos van de warm waterrol van de originele statische druk buiten de eenheid worden afgetrokken om statisch te verkrijgen
  drukwaarde buiten de eenheid.
  ■ De lawaaiwaarde voor de binneneenheid wordt gemeten onder standaard statische druk buiten de eenheid in een semi-echovrije ruimte zonder luchtterugkeer
  voltallige vergadering. Het lawaai stijgt met ongeveer 5 dB (A) in het geval van benedenwaartse luchtterugkeer.
  ■ Een binneneenheid met een externe straalkacheldoos of de externe doos van de warm waterrol is gelijk aan een standaardeenheid.
  ■ Voor details over machtsdistributie ter plaatse en bedrading voor eenheidsinstallatie, zie het naambord of installatiehandboek van de eenheid.
   
   
  Beschrijving:
   
  Binneneenheid


  1, het ultra-low de verrichtingsgeluid van eenheidseigenschappen. Alle delen zoals ventilators en motoren worden zorgvuldig geselecteerd en onophoudelijk geselecteerd. De structuur en de pijpleiding kenmerken ook professioneel lawaai bevochtigend ontwerp, beduidend verminderend het geluidsniveau op een industrie-leidend niveau (26 dB bij met lage snelheid).
  2. Het draadcontrolemechanisme kenmerkt het groot-scherm LCD met blauwe backlight, en kan precies de binnentemperatuur automatisch ontdekken en controleren. Diverse functies zijn beschikbaar om tot binnenlucht comfortabele whilesaving energie te maken.
  3. De veelvoudige bacteriën die apparaten bevochtigen zijn beschikbaar (zoals bacteriën die filter, ultraviolet sterilamp, en photocatalyst filter bevochtigen) voor het schoonmaken van de lucht en het doden van schadelijke bacteriën. (De eenheid moet met een voltallige vergadering van de terugkeerlucht worden uitgerust om deze functie uit te voeren.)
  4. De verse lucht wordt bijgevuld om de dichtheid van Co2 te verminderen binnen en de percenten van zuurstof te verhogen om airconditioningssyndroom te vermijden. Wanneer de eenheid met eenheden van de de hitteterugwinning van EKHR de totale wordt gebruikt om verse lucht bij te vullen binnen, kunnen de klanten van comfort genieten terwijl het besparen van energiekosten.
  5. De eenheid is beschikbaar op het verborgen hijsen en blootgestelde het hijsen wijzen, die aan vereisten voldoen voor binnendecoratie
  6. De statische druk kan worden omgezet onsite om aan verschillende eisen ten aanzien van de afstand van de luchtlevering te voldoen.
   

  Model Standaard statische druk (Pa) Facultatieve statische druk (Pa)
  EKCC010-025             15                                                      0/30/50                                  
  EKCC030 30 15/50/70
  EKCC040-060 50 15/30/70

   
  7. De standaardeenheden verstrekken links en net verbindende richtlijnen om ontwerp en installatie te vergemakkelijken.
  8. Een ingebouwd efficiënt en veilig PTC hulp elektrisch het verwarmen deel kan aan de binneneenheid worden toegevoegd, of een externe elektrische het verwarmen doos of de externe doos van de warm waterrol kan voor het verwarmen op koude gebieden worden gevormd.
   
  Openluchteenheid

   

  1. De eenheid gebruikt een compressor van merk efficiënte volute, die minder elektriciteit terwijl het verstrekken van hetzelfde verbruikt die/het verwarmen capaciteit koelen. De compressor kenmerkt een klein volume en het stabiele lopen.

  2. De openluchteenheid produceert met geringe geluidssterkte. Het systeem wordt geoptimaliseerd om trilling en lawaai tijdens verrichting te onderdrukken, bereikend het stille en stabiele eenheid lopen.

  3. De eenheid loopt regelmatig op het koelen en het verwarmen wijzen in de zomer of de winter. Koelverrichtingswaaier: 18°C aan 48°C.-het Verwarmen verrichtingswaaier: -10°C aan 27°C.

  4. De eenheid loopt normaal binnen ±10% van de nominale spanning.

  5. De eenheid verstrekt hoogte - laag voltagebescherming, de temperatuurbescherming van de luchtuitlaat, overbelastingsbescherming, bescherming tegen faseverlies of inversie, minimumonderbrekingsbescherming, minimum lopende tijdbescherming, etc., minimaliserend schade aan de eenheid. De fouten worden gealarmeerd en op het eerste ogenblik getoond, die het oplossen van problemen vergemakkelijken.

  6. Tijdens verrichting, als de macht ontbreekt, kan de eenheid automatisch beginnen zodra de macht geen kwestie hervat hoe lang de stroomuitval duurt. Na aanvang van een uitzonderlijke stroomuitval, hervat de eenheid automatisch de lopende status vóór de stroomuitval. Deze functie wordt niet toegelaten op fabriekslevering. Het moet door ONDERDOMPELING worden geplaatst inschakelt plaats.

  7. Voor het geval dat de voeding faseverlies of inversie ontmoet, beschermt het beschermingsapparaat de lopende eenheid. De bescherming tegen faseinversie wordt ontworpen voor volutecompressoren

  8. Shell van de openluchteenheid wordt bespoten met anti-uv en zuiver polyestermineraal highlighter aan dubbele kanten, effectief verlengend de levenscyclus van de eenheid.

   
  Concurrentievoordeel:


  Van de de stijlreeks van EKCC de Europese lage het type van de statische drukbuis airconditioners verstrekken innovatief ontwerp en zijn beschikbaar in het verborgen hijsen en blootgestelde het hijsen modellen. Deze airconditioners verstrekken comfort en elegantie en voldoen aan eisen ten aanzien van gebruik in verschillende plaatsen. De openlucht verse lucht kan worden geïntroduceerd, verbeterend binnenluchtkwaliteit. Deze reeks wordt wijd gebruikt in woon en commerciële scenario's zoals villa's, flats, bureaugebouwen, klaslokalen, supermarkten, wandelgalerijen, en workshops.

   

  De binnen14.5kw-Eenheden EKCC060A GB 19576-2004 EER van de Buisairconditioning

  Contactgegevens
  Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

  Contactpersoon: LENG

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten